Kinderopvang CJG Schoonhoven
Jeudsportfonds en Jeugdcultuurdfonds intermediair Bereken uw bijdrage Nieuws

Kom naar de Sport-BSO!

Kom gezellig sporten bij ons op de Sport-BSO!

Wist u dat er op het complex van Voetbalvereniging Schoonhoven ook een Sport-BSO is op maandag, dinsdag en donderdag?

Heeft u Buitenschoolse Opvang nodig voor uw kind(eren), is uw kind 7 jaar en houdt uw kind van sporten/bewegen? Dan is misschien de Sport-BSO iets voor hem/haar! Vanaf 7 jaar kunnen kinderen gebruik maken van de Sport-BSO. De Sport-BSO is ook te combineren met opvangdagen op een andere BSO groep.

Iedere maand wordt er in overleg met de kinderen een sportprogramma opgesteld dat de ouder(s) gemaild krijgen. Om een idee te krijgen wat we zoal doen op de Sport-BSO kunt u onze website raadplegen voor meer informatie en ook de sportprogramma’s teruglezen via deze link: https://kinderopvangschoonhoven.nl/blog/nieuwsbrieven-kdvbsopszl/

Wij bieden kinderen die nog geen gebruik maken van Buitenschoolse opvang de mogelijkheid om ter kennismaking een keertje mee te sporten op de Sport-BSO om te kijken of hij/zij het leuk vindt.

Mocht u hier gebruik van willen maken, dan horen wij dat graag van tevoren. U kunt dat doen door een mail te sturen naar administratie@stkos.nl en daar de naam van uw kind te vermelden en de dag (maandag, dinsdag of donderdag) waarop hij/zij wil komen kennis maken.

SportballenWij ontvangen uw kind graag!